[FIXED] Thank you. Silently all the search functions work as they previously did - Page 2

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 21 to 27 of 27
  1. #21

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Montpellier Area, France
    Posts
    386
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    here is the thread that describes the %20 issue, as well as a bit of analysis on my side:

    https://forum.saxontheweb.net/showth...rch-is-screwed
    Dirk

    Yamaha YBS-62E and YTS-32. Couesnon tenor and alto ('60s-'70s). Baroque recorders (Bernolin).

  2. Remove Advertisements
    SaxOnTheWeb.net
    Advertisements
     

  3. #22
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,523
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    I've done some searching, and I can't find a ticket on my end specifically for the "%20" issue. Could be that I'm looking in the wrong spot, and if that's the case tech will let me know.

    Case #2807761

    Kevin
    Thanks Kevin.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  4. #23
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    390
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    Thanks for the link. Looks like we never got the point of filing a proper ticket for this. Sorry about that

    Kevin

  5. #24
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    390
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    And fixed. Sorry again about missing this the first time

    Kevin

  6. #25

    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Montpellier Area, France
    Posts
    386
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    Yep! Google Custom Search from forum pages works correctly for me now.
    Dirk

    Yamaha YBS-62E and YTS-32. Couesnon tenor and alto ('60s-'70s). Baroque recorders (Bernolin).

  7. #26
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,523
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    Works now also fine for me.

    Changed the prefix of this thread to FIXED.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  8. #27
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    390
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Thank you. Silently all the search functions work as they previously did

    Thanks there!
    Please let us know if this issue occurs again in the future.

    Best regards,

    Ed

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •