[Answered] Cannot embed photos using URL. Why not? - Page 2

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 48
  1. #21
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    I still only see links in this thread, no embedded pictures! And I also did a test with unchecking that box (see below link).

    Is it user- or authorization specific?

    [IMG][/IMG]
    Last edited by mrpeebee; 09-14-2017 at 05:25 PM. Reason: More testing...

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  2. Remove Advertisements
    SaxOnTheWeb.net
    Advertisements
     

  3. #22
    Forum Contributor 2014 Pete Thomas's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sunny Southampton, UK
    Posts
    23,731
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by Jazz Is All View Post
    I'd suggest that you post a sticky explaining how to post photos using that method as many people will be just as confused as I was considering that unchecking that box was never necessary before.
    Oh yes it was.
    TamingTheSaxophone.com & PPT Mouthpieces
    Tone Without Tears: get a great sound without the boring long notes | BEGINNERS' DVD & ONLINE TUTORIALS | CDs, BACKING TRACKS & SHEET MUSIC

  4. #23
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by mrpeebee View Post
    I still only see links in this thread, no embedded pictures! And I also did a test with unchecking that box (see below link).

    Is it user- or authorization specific?

    What system are you on, there is a separate additional issue with Safari by way of for instance

    Kyle

  5. #24
    Forum Contributor 2014 Pete Thomas's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sunny Southampton, UK
    Posts
    23,731
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by mrpeebee View Post
    I still only see links in this thread, no embedded pictures! And I also did a test with unchecking that box (see below link).

    Is it user- or authorization specific?

    It should not be because the become is rendering the correct html that should be viewable by anyone.

    But there is a shedload of insecure content

    Code:
    						
    [Warning] [blocked] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was not allowed to run insecure content from http://yui.yahooapis.com/combo?2.9.0/build/yuiloader-dom-event/yuiloader-dom-event.js&2.9.0/build/connection/connection-min.js.
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.saxontheweb.net/pictures/empty.gif. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://forum.saxontheweb.net/attachment.php?attachmentid=42337&d=1361589177. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://i24.photobucket.com/albums/c31/saxismyaxe/images_zps333bcbef.jpg. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.myemoticons.com/images/emotions/angry/soapbox.gif. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.pipebandsforum.com/images/smilies/rant.gif. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/baby-45.GIF. (newreply.php, line 74)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://media.bigoo.ws/content/smile/tongue/tongue_2.gif.
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://oi64.tinypic.com/2mrz0j4.jpg.
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.sax.co.uk/images/_lib/guardala-king-alto-sax-mouthpiece-gold-plated-hand-finished-6009204-160-1412689395000.jpg.
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.saxontheweb.net/cgi-bin/Count.cgi?df=forum.dat|display=Counter|ft=3|md=5|frgb=100;139;216|dd=C.
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.saxontheweb.net/pictures/empty.gif. (newreply.php, line 194)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://forum.saxontheweb.net/attachment.php?attachmentid=42337&d=1361589177. (newreply.php, line 721)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://i24.photobucket.com/albums/c31/saxismyaxe/images_zps333bcbef.jpg. (newreply.php, line 730)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.myemoticons.com/images/emotions/angry/soapbox.gif. (newreply.php, line 739)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.pipebandsforum.com/images/smilies/rant.gif. (newreply.php, line 748)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://smileys.on-my-web.com/repository/Babies/baby-45.GIF. (newreply.php, line 757)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://media.bigoo.ws/content/smile/tongue/tongue_2.gif. (newreply.php, line 811)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://oi64.tinypic.com/2mrz0j4.jpg. (newreply.php, line 1330)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.sax.co.uk/images/_lib/guardala-king-alto-sax-mouthpiece-gold-plated-hand-finished-6009204-160-1412689395000.jpg. (newreply.php, line 1415)
    
    [Warning] The page at https://forum.saxontheweb.net/newreply.php?do=postreply&t=282666 was allowed to display insecure content from http://www.saxontheweb.net/cgi-bin/Count.cgi?df=forum.dat|display=Counter|ft=3|md=5|frgb=100;139;216|dd=C. (newreply.php, line 1710)
    S
    TamingTheSaxophone.com & PPT Mouthpieces
    Tone Without Tears: get a great sound without the boring long notes | BEGINNERS' DVD & ONLINE TUTORIALS | CDs, BACKING TRACKS & SHEET MUSIC

  6. #25
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    What system are you on, there is a separate additional issue with Safari by way of for instance

    Kyle
    At home Chrome under Vista (old!), at work IE11 under Windows 10 (both systems only show the links and don't display the pictures embedded).

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  7. #26
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by mrpeebee View Post
    At home Chrome under Vista (old!), at work IE11 under Windows 10 (both systems only show the links and don't display the pictures embedded).
    Chrome could be dated, IE do you have the site under Compatibility list in your settings?

    Kyle

  8. #27
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    Chrome could be dated, IE do you have the site under Compatibility list in your settings?

    Kyle
    My Chrome version is outdated and I can't update it (because I still run Vista on my old private laptop).

    I couldn't find that IE setting, but it's on my work PC that uses network defined parameters, so I'm almost sure that setting is not done (and I probably won't be allowed and don't want to change it on my work laptop).

    But if the embedded display of pictures on SOTW depends on the local browser settings I can imagine that most users can't get this working.

    Strange is that the embedding of YouTube video's works fine on my systems without having adapted any browser settings.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  9. #28
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Just to be certain, for IE you should be seeing the option in the top right corner menu, the one shaped like a Gear

    compatibility mode.jpg

    If you still don't see it, then you are probably on the money with your work setting assumption

    Kevin

  10. #29
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    Just to be certain, for IE you should be seeing the option in the top right corner menu, the one shaped like a Gear

    compatibility mode.jpg

    If you still don't see it, then you are probably on the money with your work setting assumption

    Kevin
    Thanks for that picture Kevin.

    I now could find that option (checked before under 'internet options') and added 'saxontheweb.net' in the compatibility view settings, but I still don't see the pictures embedded in this thread.
    Last edited by mrpeebee; 09-14-2017 at 05:16 PM.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  11. #30
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    After adding this site to your compatibility view settings, did you make sure to clear your cache/cookies and refresh your pages before viewing the embedded images in this thread? If not, can you give that a shot and let us know?

    Thank you,
    Nate

  12. #31
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    After adding this site to your compatibility view settings, did you make sure to clear your cache/cookies and refresh your pages before viewing the embedded images in this thread? If not, can you give that a shot and let us know?

    Thank you,
    Nate
    I did that Nate, but it doesn't change anything (still no embedded pictures).

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  13. #32
    Discombobulated SOTW Member
    Forum Contributor 2013-2017
    Rackety Sax's Avatar
    Join Date
    Apr 2004
    Location
    Corner of Walk and Don't Walk
    Posts
    9,034
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by Pete Thomas View Post
    Seems to work fine

    And if you don't soon shape up and start sounding GOOD again, there will be CONSEQUENCES!!

    i want to do a test as well as this has been broken for me for a frustratingly long time:

    FS: Many Alto Saxophone Mouthpieces

    FS: Tenor Mouthpieces

    Q: After all these years, what do you practice?
    Sonny Rollins: Everything — but in no particular order.

  14. #33
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by mrpeebee View Post
    I did that Nate, but it doesn't change anything (still no embedded pictures).
    I'm assuming that this is an issue related to dated software/hardware.

    Before jumping down that path, would you be alright with allowing us to test your account?
    If so, you can contact this account via PM and provide us with your login information.

    Richard.

  15. #34
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    I'm assuming that this is an issue related to dated software/hardware.

    Before jumping down that path, would you be alright with allowing us to test your account?
    If so, you can contact this account via PM and provide us with your login information.

    Richard.
    I'm sure my software/hardware (at work) is not outdated (I work in ICT). Laptop is only a few months old and the Windows software (including IE11) is daily automatically updated in my company to the latest service levels.

    Thanks for the offer, but I won't share my account information. Also this 'issue' is not that important for me, but I'm just curious why it doesn't work for certain users (like me) and works for others. To me it looks that the forum software solution for embedding pictures is a bit crappy at least, because I see many sites a day where embedded pictures are no issue.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  16. #35
    Brendan's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Vancouver
    Posts
    1,224
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Link test ..

    B-1994 Yani/Vito 901 - Drake CCII 8
    S-1982 Yani S-6 - Selmer SS F
    A-1959 Vito Kenosha - Vandoren HR

  17. #36
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by mrpeebee View Post
    I'm sure my software/hardware (at work) is not outdated (I work in ICT). Laptop is only a few months old and the Windows software (including IE11) is daily automatically updated in my company to the latest service levels.

    Thanks for the offer, but I won't share my account information. Also this 'issue' is not that important for me, but I'm just curious why it doesn't work for certain users (like me) and works for others. To me it looks that the forum software solution for embedding pictures is a bit crappy at least, because I see many sites a day where embedded pictures are no issue.
    Do you have access to Chrome on your newer laptop? It would be useful to know if the issue was replicated on new hardware with an up to date version of Chrome.

    Question for the community at large: Is anyone else still experiencing problems with this?

    Cheers,
    Fergus

  18. #37
    Forum Contributor 2014 Pete Thomas's Avatar
    Join Date
    Sep 2004
    Location
    Sunny Southampton, UK
    Posts
    23,731
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    Do you have access to Chrome on your newer laptop? It would be useful to know if the issue was replicated on new hardware with an up to date version of Chrome.

    Question for the community at large: Is anyone else still experiencing problems with this?

    Cheers,
    Fergus
    Not me all images show as embedded (Mac OSX Safari, Chrome, Firefox)

    You all need to get Apple Macs
    TamingTheSaxophone.com & PPT Mouthpieces
    Tone Without Tears: get a great sound without the boring long notes | BEGINNERS' DVD & ONLINE TUTORIALS | CDs, BACKING TRACKS & SHEET MUSIC

  19. #38
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    Do you have access to Chrome on your newer laptop? It would be useful to know if the issue was replicated on new hardware with an up to date version of Chrome.
    No Chrome on the newer laptop, sorry.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

  20. #39
    Administrator
    Join Date
    Mar 2017
    Posts
    383
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    IE is getting harder to keep compatible as Microsoft moves their support more towards Edge instead. So more and more small features (like this) start to not work as well as they used to. My suggestion would be to switch to Edge if you can, as it's fairly close to IE and has a pretty similar feel.

    Can you give that a shot and see if that works?


    Thanks,
    Nate

  21. #40
    Administrator mrpeebee's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    The Netherlands
    Posts
    14,504
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

    Default Re: Cannot embed photos using URL. Why not?

    Quote Originally Posted by VSadmin View Post
    IE is getting harder to keep compatible as Microsoft moves their support more towards Edge instead. So more and more small features (like this) start to not work as well as they used to. My suggestion would be to switch to Edge if you can, as it's fairly close to IE and has a pretty similar feel.

    Can you give that a shot and see if that works?


    Thanks,
    Nate
    MS Edge (Windows 10, Microsoft Edge 38.14393.1066.0) doesn't solve it, same display as under MS IE.

    T : Selmer SBA serial 50xxx (1953) - Otto Link Florida no USA 10* - Rico Plasticover 2
    A : Klingsor serial 016xx (early 60's) - Otto Link STM 9* - Rico Royal 2.5
    SoundClick | SoundClip Index | YouTube | SOTW Blues (Round 8) | Mouthpiece/Sax Pictures

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •